Paultons Park - Pepa Pig World

 

We are proud of our client base and work hard each year with Paultons Park in Hampshire to keep Pepa Pig world a safe and lively enviornment for thousands of children to play in each year.  This is our third year working with Paultons and here are some of the refit, repair and replacement pictures.

www.paultonspark.co.uk

We recovered all the floor matts with exiting new colours, and designs  

We added new muddy stepping stones that can be traversed any way they want. we also recoverd all the soft play foam blocks.

Ringwood Health and Leisure Centre

We performed a partial refurb on this play system over at Ringwood Health and Leisure. This involved a lot of recovering of items such as: 4 log ramps, multiple foam blocks, various deck boards and tiding up a lot of nets.

www.newforest.gov.uk/healthandleisure/home_page

As you can see we made very small alterations to each product just so you can clearly make out they are new. This is shown clearly with the log ramps, we swapped the colors of the ends on each log with the opposite color. Simple yet effective

Funny bones - Collooney (Ireland) 

Our friends over Ireland wanted a custom made infinity floor with a circular cut out. This proved to be a monumental task, But we still did it.

We built a full climbing area from scratch and used custom alphabet climbing grips. this wall, however, should be traversed sideways not all the way up. 

Aswell as our famous bespoke infinity floor mirror. But this one we took further and created a podium that sits in the middle of the mirror.

JR Zone - Isle of White

This large play centre over on the Isle of Wight requested a new section to be built. including a full tumble tower called The Avalanche. They also wanted to fix up there suspended rope bridge. One of the largest rope bridges in an indoor play centre.  www.jrzone.co.uk

We also created a large custom made infinity floor comprised of a mirror and lots of LEDs. 

This walkway is very unique as it was the love child of our lead engineer Matt. he always wanted to make one for something and was finally given a chance.

Pirates landing - Camberley

In Camberley we were tasked with completely renovating the system with new foam padding and graphics.

We had to remove the big circular tower due to saftey concernes but it makes the whole system seem more open and fresh. www.pirateslanding.co.uk

All the new artwork was designed and put together in house by our resident artist Tyron Buckle.

As you can see we also had to replace the floor due to the tower distorting the old floor. These were also done in house by our engineers Matt and Dave.